C. A. Larsen Automobiler A/S

Svendborg

Peugeot 2008 SUV

PEUGEOT 2008 SUV


GENNEMFØRT DESIGN

Bag det robuste og rummelige karrosseri på Peugeot 2008 SUV, aner man tydeligt både power og effektivitet. Den udtryksfulde front, den vandrette motorhjelm og øgede frihøjde fremhæves af de stramme, skulpturelle linjer. Bagpartiet med spoileren, den blanksorte liste og de forkromede udstødningsrør forstærker det sportslige look og den stærke karakter yderligere.

Peugeot 2008 SUV på gaden

PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

Få en ekstraordinær køreoplevelse i den nye førerplads, Peugeot i-Cockpit® 3D med de brugervenlige betjeningsknapper, det kompakte rat, den kapacitive 10" HD touchskærm og den digitale 3D instrumentgruppe, der kan konfigureres. Bilen er udstyret med Mirror Screen og trådløs genopladning, har også nøglefri start, låsning og oplåsning af døre, når nøglen ligger i lommen, blot ved at føreren nærmer sig eller fjerner sig fra bilen.

Ovenstående udstyr kan være standard, option eller ikke tilgængeligt af version.

Peugeot 2008 SUV i-Cockpit

KØREHJÆLPEMIDLER

Peugeot 2008 SUV kørehjælpemidler

Den kompakte Peugeot 2008 SUV nyder godt af den seneste generation af teknologier såsom Peugeot Drive Assist, der gør det muligt at vælge den delvist selvkørende funktion. Med systemet, der selv placerer bilen i vognbanen og den adaptive fartpilot med Stop & Go-funktion, er det muligt automatisk at tilpasse bilens hastighed til den forankørende bils samtidig med at bilen fastholder en vis sikkerhedsafstand.

Ovenstående udstyr kan være standard, option eller ikke tilgængeligt af version.

MOTORER

Peugeot 2008 SUV motorer

Med Peugeot 2008 SUV kan du vælge blandt højtydende og effektive motorer, som alle er udstyret med Stop&Start-funktion – hhv. dieselmotorerne BlueHDi og benzinmotorerne PureTech.

Foretrækker du den som el-bil kan Peugeot e-2008 leveres med en kraftig el-motor på 100 kW (136 hk) baseret på den nyeste EV-teknologi. Lige så kompakt og let at manøvrere den er ved bykørsel, lige så robust, stabil og sikker er den ved landevejskørsel.


LÆS MERE OM PEUGEOT 2008 PÅ PEUGEOT.DK

BESØG SHOWROOM