C. A. Larsen Automobiler A/S

Århus/Viby J

Peugeot 208

PEUGEOT 208 - UNBORING THE FUTURE


PEUGEOT 208: 5-DØRS BYBIL MED ELMOTOR ELLER BRÆNDSTOFMOTOR

Peugeot 208 har en stærk personlighed, som ses ved første øjekast. Den lave silhuet, den lange motorhjelm og de sensuelle kurver afslører en forførende, sportslig karakter. Med sine livlige og originale farver gør 208 sig virkelig bemærket! Den stærke karakter understreges af Black Diamond taget, skærmforøgerne, rudelisterne i sort højglans og de diamantslebne fælge med indlæg.

Peugeot 208 holder på gaden

PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

I kabinen oplever du Peugeot i-Cockpit® 3D af nyeste generation. Oplev en adræt og intuitiv kørsel med det lille, kompakte rat med indbyggede betjeningsknapper, den digitale, konfigurerbare 3D instrumentgruppe, den store 10" HD touchskærm og 7 Toggle switches. Du kan personliggøre stemningen i kabinen med en Stemningslyspakke med 8 farver og opnå et endnu mere moderne look.

Peugeot 208 i-Cockpit 3D

SIKKERHED

Sikkerhed i Peugeot 208

I Peugeot 208, får du masser af intelligente førerhjælpesystemer, der skaber sikkerhed, og manøvresystemer, der hjælper dig i dagligdagen. Her kan nævnes Peugeot Drive Assist, Active Safety Brake, Full Park Assist, Vejstribealarm, Blindvinkelsystem og meget mere.

MOTORER

Peugeot 208 motorer

Elmotor - Elektrisk kørsel er en helt unik oplevelse .

Nyd turen i den støjsvage kabine og få fuld fornøjelse af elmotoren med 100 kW (136 hk) og 260 Nm drejningsmoment, der er tilgængelig fra 0 km/t. 

Forbrændingsmotorer - Forbrændingsmotorerne til Peugeot 208 giver dig alle fordelene fra seneste generation af Euro6-motorer, herunder optimeret ydelse og brændstoføkonomi.


Vælg mellem PureTech-benzinmotorer og BlueHDi-dieselmotorer, der begge har Stop & Start-funktion.


LÆS MERE OM PEUGEOT 208 PÅ PEUGEOT.DK

BESØG SHOWROOM

SE AKTUELLE KAMPAGNEMODELLER